Platform Teamleren

Inspireer elkaar, wissel ervaringen uit, heb plezier en leer hoe je met jouw team en organisatie tot betere resultaten komt. Dat is waar Platform Teamleren over gaat. De eerstvolgende datum is maandagavond 4 november 2019.

Het Platform Teamleren heeft tot doel om het concept Teamleren praktisch toegankelijk te maken. Als basis gebruiken we het gedachtegoed en de werkvormen uit het boek Praktisch op weg naar Teamresultaat. Deelnemers krijgen de gelegenheid om:

 • Teamwerkvormen als deelnemer te ervaren
 • Het faciliteren van een werkvormen in een veilige omgeving te oefenen
 • Ervaringen met het concept teamleren uit te wisselen
 • Oplossingen te vinden voor probleemsituaties rond teamleren
 • Platform Teamleren is er voor beginnende maar ook ervaren leidinggevenden, coaches en facilitators hebben veel aan deze aanpak. Nieuwsgierigheid, uitdaging en enthousiasme zijn de belangrijkste ingrediënten om het platform tot een succes te maken.

  De Platformsessie van 20 januari is komen te vervallen i.v.m. onze boeklancering van het boek "Ontlok teamenergie in jouw organisatie" op zaterdag 1 februari.

  Meld je nu aan

  Geef je hier op voor het Platform Teamleren op van 17:00 tot 21:00 uur. Vergeet je e-mailadres niet in te vullen zodat we je een bevestiging kunnen sturen.

  Is Amersfoort te ver weg of wil je graag met je collega's met teamleren aan de slag, stel een ruimte en eten ter beschikking en we organiseren een platformbijeenkomst bij jou.

  Naam*:
  Bedrijfsnaam:
  Telefoon:
  E-mail*:
  Wil je een werkvorm faciliteren, een bepaald onderwerp inbrengen of heb je speciale diëetwensen, laat het ons hieronder weten.
  Bijzonderheden: